Profiel

Catharina ten Berg

Coach Beeldend, Kunstzinnige vorming, Ontwerpster, Workshops,

  0 leuks     0 reacties
culturist

Over deze culturist

Hallo, ik ben Catharina ten Berg. Ik ben gestart in januari 2016 met mijn tekenpraktijk "De Bron van Kleur". Hier kun je terecht voor workshops voor kinderen, pubers en volwassenen. Daarnaast geef ik persoonlijke sessies als ondersteuning voor mijn opleiding.

Creativiteit is mijn passie. Ik heb 26 jaar een winkel met creativiteit, teken en schildermaterialen gehad en ga door met mijn tekenpraktijk ‘De Bron van Kleur’ waar ik workshops, cursussen, coaching en individuele lessen geef.

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Ik voel me er energetisch mee verbonden.Ik wil mijn creativiteit en de mogelijkheden hiervan uitdragen, zowel naar de kinderen als naar de volwassenen. Mijn doel is om de technieken laagdrempelig te houden, zodat deze voor iedereen toegankelijk is en iedereen met zijn eigen kunnen plezier heeft om kunstzinnig bezig te zijn.

Ik heb een 3 jarige Kunstzinnige opleiding gevolgd bij de Kolam in Zutphen. Deze opleiding bestaat uit een verkenningsjaar, Autobiografisch Beeldend jaar en Coach Beeldend voor volwassenen. Daarnaast verschillende opleidingsdagen ‘in de ban van de Kunstenaar’ en ‘Beeldverhalen gevolgd’, we werken dan o.a. met Hundertwasser, Keith Haring en Kadinsky. Dit jaar ben ik begonnen met de opleiding Kindercoaching Beeldend.

Ik ben aangesloten bij ‘Vereniging Tekentaal’. Beroepsvereniging voor tekentaal deskundigen.Ik heb in de loop van de jaren veel kennis van materialen opgedaan. Een mooie ervaring om te zien en te voelen wat het materiaal met je doet.Ik gebruik kwalitatief goed materiaal. Ik werk o.a. met verf, bijenwas, ecoline, pastel en kleurpotloden op doek en papier vanuit een holistische mens visie daarnaast werk ik ook met klei en papier.

Mijn werk komt tot stand door vanuit mijn hoofd, hart en buik te werken.Mijn verhaal zet ik om in beeld. Het laat zien dat emotie er mag zijn. Niks hoeft te kloppen. Het mag er zijn zoals het is.


Contact

Email: info@debronvankleur.nl
Telefoonnummer 1: 0610886613
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer