Profiel

Cultuurnacht Houten

Evenement

  0 leuks     0 reacties
culturist Onderdeel van:

Over deze culturist

CULTUURNACHT HOUTEN 2019

Met gepaste trots presenteren wij ons programma van de 14e Cultuurnacht Houten. Als thema hebben we in dit Rembrandtjaar gekozen voor ‘verlicht’. Verlicht vanwege vernieuwde denkbeelden. Verlicht vanwege betere zichtbaarheid. Verlicht vanwege het lichte en luchtige karakter. Verlicht vanwege de goede toegankelijkheid – we zijn nog steeds GRATIS! En last but not least, verlicht door de heldere maan uit ons logo.
Kortom: cultuur verlicht – verrijkt – je leven! En dat heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma vol muziek (van klassiek tot pop), theater, dans en (vertel)kunst op bijna 20 locaties in het Oude Dorp, De Grund en het Theater Aan De Slinger.

We starten om 20.00 uur met de officiële opening in de RK-Kerk. Hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. Het culturele programma start om 20.30 uur op diverse locaties. Naast de bekende horecagelegenheden, bij veel middenstanders zgn. locatietheater of kleinkunst, veelal korte optredens speciaal voor de gelegenheid bedacht, gemaakt of samengesteld. Kijk op het blokkenschema voor uw favoriete act of locatie. We sluiten af omstreeks 01.30 uur.

De Cultuurnacht is een GRATIS evenement dat mede mogelijk gemaakt wordt door vrijwilligers, subsidies, ondernemers en sponsors, waarvoor onze dank! Voor het eerst houden we dit jaar ook een donateursactie. Tijdens het evenement zullen buttons à €5,- per stuk te koop zijn, waarmee u kunt laten zien ‘vriend’ van het evenement te zijn. Daarmee wordt de kans groter dat we volgend jaar ons derde lustrum kunnen vieren!

Het bestuur is gedurende het hele jaar hard bezig met selecteren van de acts, locaties en het werven van sponsors. Onze drijfveer is de verrijking en verbinding die cultuur met zich meebrengt. En we worden altijd weer blij als we alle mensen zien genieten van hetgeen we met zijn allen voor u op het podium brengen. Van lokaal tot (inter)nationaal. Voor jong en oud, voor elk wat wils.

WIJ WENSEN U EEN PLEZIERIGE AVOND EN NACHT.

John van Amerongen, Rogier van Bijlevelt,
Petra van den Kieboom, Willem van Rooij,
Ronald Verbeek, Joop Weerheim,
André van der Weijden en John van Wijngaarden

Contact

Email: willemvanrooijconcept@ziggo.nl
Telefoonnummer 1: 0610197017
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer