Profiel

Werelddans Xylinos

Riddersborch 143, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

De naam van de vereniging, "Xylinos", komt uit het Grieks en betekent "Houten" en verwijst naar onze vestigingsplaats. Xylinos is opgericht in 1990. We hebben ongeveer 40 leden, verdeeld over twee groepen dansers: beginners en gevorderden.

Het logo staat voor: samen oefenen, samen bewegen, samenwerken en samen plezier hebben. Daarom drie verbonden figuren in beweging en met de armen op elkaars schouders. De cirkel staat voor de kring waarin we dansen en ook voor de wereldbol waar we mee verbonden zijn, omdat we dansen op muziek uit de hele wereld. Je kunt er ook een lichtkring van een volgspot in zien: waar mensen dansen en plezier hebben, wordt het nu eenmaal lichter!

Xylinos heeft een uitgebreid internationaal Repertoire, opgebouwd uit dansen afkomstig uit allerlei culturen, variërend van traditionele volksdansen tot recent gemaakte choreografieën. We leren zowel oude als nieuwe dansen op muziek uit de hele wereld. Zo blijft ons programma interessant.

De sfeer tijdens onze lessen is ongedwongen. Je beweegt en werkt zo ongemerkt aan je conditie. Ontdek hoe ontspannend deze manier van samen dansen is.

Dansen is voor alle leeftijden en bij Xylinos telt vooral: plezier beleven aan het dansen!

We dansen op woensdagavond van 19.45 - 22.15 uur.

Locatie

Riddersborch 143
3992 BK Houten

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer