Profiel

Dansschool Dansja

Linnaeusweg 25, IJsselstein

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Dansschool DANSJA is een ondernemende en innovatieve dansschool voor iedereen! In 2012 zijn we begonnen en we groeien nog steeds! Dit komt onder andere door ons gedreven team, en onze visie waarbij wij het belangrijk vinden een fijne en veilige omgeving te zijn. Een plek waar je wordt gezien, zowel kinderen als  volwassenen.

Wij bieden meer dan 50 lesuren per week aan, dus voor ieder wat wils! Naast onze danslessen, bieden wij ook een ruime diversiteit aan sportlessen. Ook verzorgen wij een Selecties en Technische Talentenklassen voor leerlingen vanaf 8 jaar die erg gedreven zijn of bijvoorbeeld later iets met dans willen doen. De lessen staan onder leiding van gedreven en gediplomeerde docenten.Wij staan voor plezier en kwaliteit.

Wat wij doen, doen we graag goed! Natuurlijk staat plezier voorop, maar onze focus ligt ook echt om een kwalitatief goede en vooruitstrevende dansschool te zijn. Daarom zijn wij elk moment bezig om onszelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld nieuwe ideeën uit te werken, leuke activiteiten te organiseren, enzovoort. Wij staan niet stil!

Wij hopen voor vele leerlingen een plezierige en kwalitatief goede dansschool te zijn waar kinderen, jeugd en volwassenen met een lach op hun gezicht naar toe gaan en met een nog grotere glimlach weer weg gaan! 

Locatie

Linnaeusweg 25
3401 MS IJsselstein

Contact

Email: info@dansja.nl
Telefoonnummer 1: 030 633 95 96
Telefoonnummer 2: 06 12 70 02 21
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer