Profiel

Studio Ongehoord

Wikke-oord 1, Houten

  1 leuks     1 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Roel Donckers staat als singer-songwriter veel op het podium, geeft songwriting workshops, bandcoaching en heeft veel ervaring met het opnemen en uitbrengen van muziek in eigen beheer. Hij bouwde het afgelopen jaar eigenhandig aan een langgekoesterde wens in zijn schuur. Na een grondige voorbereiding en een paar maanden hard werken ging deze wens in vervulling bij de feestelijke opening van Studio Ongehoord op 5 januari 2020.

Roel Donckers maakt als componist met Studio Ongehoord muziek op maat. Gepersonaliseerde liedjes voor alle gelegenheden, kinderliedjes, ceremonieliedjes, lofliedjes, jingles en leaders voor promotiefilms, reclames, vlogs, tv-programma’s, websites, enz.

Dus als je muziek of een leuk liedje nodig hebt, of als je zelf ongestoord en ongehoord muziek wil maken, neem contact op met Studio Ongehoord!

Locatie

Wikke-oord 1
3991 XJ Houten

Contact

Email: studioongehoord@gmail.com
Telefoonnummer 1: 06-18079627
  Reacties

Donckers Peter

9 mei 2020 15:31

Als trotse vader feliciteer ik je met : Ongehoord! Mooi klein studiootje waar hopelijk een heleboel mooie liedjes gemaakt zullen worden! Heel veel muziekplezier in Ongehoord . Nu op radio Laura je nieuwste liedje net gehoord! Klinkt wederom fantastisch! Op nu naar het grotere publiek:Veronica, Skyradio enz Héél veel succes met je passie!! Gr

Reageer