Profiel

Goy's Genieten

Wickenburghseweg 40, 't Goy

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

Goy’s Genieten is een levensstijl geïnspireerd op de ‘Blue Zones’. Stuk voor stuk prachtige plekken waar de mensen op geheel eigen wijze samen een zinvolle betekenis geven aan hun leven. In harmonieus contact met elkaar en de natuur. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Op deze manier weten ze de echte stress buiten de deur te houden en in goede gezondheid heel oud te worden Dat gun ik mijn gezin ook. En jou! Dit gun ik iedereen!

Word jij je er ook steeds meer van bewust dat er met een goede levensstijl veel eer valt te behalen? Maar ben je ook van mening dat dat allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn?

Dan ben je bij Goy’s Genieten aan het juiste adres.

Op een toegankelijke manier bieden wij leuke, sportieve & inspirerende activiteiten aan die van invloed zijn op een vitaal leven. Gebaseerd op de vitaliteitspiramide met het persoonlijke sausje van ons zelf.

Je kunt bij ons o.a. al terecht voor yoga & pilateslessen, creatieve- & kookworkshops, interessante themabijeenkomsten, een mindfulness training en uiteraard voor individuele coachgesprekken. 

Locatie

Wickenburghseweg 40
3997 MV 't Goy

Contact

Email: info@goysgenieten.nl
Telefoonnummer 1: 06 51913683
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer