Profiel

De Huiskamer - van Houten&co

Onderdoor 160, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

De Huiskamer is een voorziening voor zelfstandig wonende ouderen. Met elkaar leuke activiteiten doen, gesprekken voeren en gezamenlijk lunchen zorgen voor een zinvolle dagbesteding en de mogelijkheid om contacten te leggen met leeftijdsgenoten. Het is ook bedoeld om mantelzorgers te ontlasten en te ondersteunen.

Vanaf 10.00 uur staat de koffie of thee voor u klaar, daarna doen we iets gezelligs met een gezamenlijke lunch. Daarna gaat ieder weer naar huis. De wensen van de deelnemers zijn bepalend voor de invulling van de ochtend. Voorbeelden zijn een gesprek rond thema’s die aanspreken, spelletjes doen, creatieve activiteiten, zingen, kaarten en bewegen. Af en toe maken we een uitstapje. Een team van enthousiaste vrijwilligers zet zich in om voor u een gezellige ochtend te organiseren, maar ook om u een luisterend oor en aandacht te bieden.

De Huiskamer is speciaal bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen die niet meer zo makkelijk deel kunnen nemen aan activiteiten, maar het wel prettig vinden om mensen te ontmoeten en in een vertrouwde groep activiteiten te ondernemen.De deelnemers betalen per keer een eigen bijdrage van € 5,00 voor koffie/thee en de lunch. U dient zelf voor vervoer naar De Huiskamer te zorgen.

De Huiskamer wordt georganiseerd door ‘van Houten&co’. Er zijn Huiskamergroepen op dinsdag, woensdag en donderdag in Huis van Houten aan het Onderdoor 160, 3995 DX, Houten. De activiteiten van De Huiskamer vinden plaats op de begane grond.

Er is ook een Huiskamer in Houten Zuid. Deze Huiskamer vindt plaats op donderdag in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten. Ook hier vinden de activiteiten plaats op de begane grond.

Heeft u belangstelling? Meld u aan!

Aanmelden
Vrijwilligers en deelnemers kunnen zich aanmelden bij de coördinator van De Huiskamer: Jolanda Groenbos. Jolanda is bereikbaar per telefoon: 030-7001500 of 030-7001511 of per e-mail: j.groenbos@vanhoutenenco.nl.

Samen bespreken we of De Huiskamer een geschikte activiteit voor u is. Daarna kunt u een kijkje komen nemen bij de huiskamergroep. De vrijwilligers zullen u gastvrij ontvangen, zodat u zich snel opgenomen voelt in de groep.

Locatie

Onderdoor 160
3995 DX Houten

Contact

Email: j.groenbos@vanhoutenenco.nl
Telefoonnummer 1: 030-7001500
Telefoonnummer 2: 030-7001511
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer