Profiel

Jeugdtheaterschool Aan de Slinger

De Slinger 40, Houten

  0 leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze organisatie

JTS Aan de Slinger is onderdeel van Theater Aan de Slinger.

De lessen worden gegeven op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag in de mooie Rabobankzaal van het theater. Je zult daardoor veel van het echte theater meemaken en de sfeer en magie proeven. Aanvullend op de theaterlessen nemen we een kijkje ‘backstage’ en bezoeken een theatervoorstelling. En aan het einde van elke cursus treed je natuurlijk op voor je ouders, vriendjes, vriendinnetjes en buren! Ook zul je meehelpen in het theater, als gastheer/gastvrouw bij jeugdvoorstellingen en bij bijzondere projecten georganiseerd door Aan de Slinger.

Docent van de Jeugdtheaterschool is Mayon van der Klei. Zij is een jonge en ambitieuze theaterdocent en is een paar jaar geleden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), faculteit Theater. Ze is opgeleid tot theaterdocent/theatermaker. Naast lesgeven, theatermaken en regisseren speelt ze ook in verschillende voorstellingen. Mayon heeft nog veel contact met mensen van de HKU, zoals schrijvers, vormgevers, theaterdocenten en theatermakers. Zo zorgen we dat de kwaliteit van de theaterlessen hoog is en blijft. Ook blijft de kennis van Mayon up to date, en weet ze wat er speelt in het theaterveld.

Kwaliteit, uitdaging en plezier
JTS Aan de Slinger staat voor theaterles met uitdaging. Er is oog voor de ontwikkeling van elke cursist, we zullen je uitdagen het uiterste uit jezelf te halen. Je zult zien dat je ontdekt waar je goed in bent, en dat je kwaliteiten in jezelf naar boven haalt, waarvan je nog niet wist dat je ze in je had. Dit kan, omdat we zorgen voor een warme, veilige en persoonlijke sfeer, met niet té grote groepen. Er is aandacht voor de individuele cursist. Je zult merken: theaterles is gewoon hartstikke leuk! Plezier en samenwerken staat voorop. We willen dat je het leuk hebt, dat je zin hebt naar de les gaat, en zo vanuit plezier het theatervak leert. Vragen of opmerkingen? Mail Mayon van der Klei via jeugdtheaterschool@aandeslinger.nl

Locatie

De Slinger 40
3995 DE Houten
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer